Saldo

Vaak gestelde vragen


Voorwaarden deelname
  • Om deel te nemen aan het Online GfK panel moet u ouder zijn dan 15 en inwoner zijn van België. Het OnlineGfK-panel richt zich uitsluitend op Belgische inwoners, gezien de vragenlijsten enkel onderwerpen aankaarten die betrekking hebben op belgische overheids- of commerciële instellingen.

  • Bent u geen inwoner van België maar wenst u wel graag deel te nemen aan online onderzoeken? Surf dan naar www.askgfk.com en selecteer uw land. (Voor deelnames binnen Nederland, surf naar gfkpanel.nl)
Wat kan ik doen als lid bij OnlineGfK?
  • U geeft uw mening over allerlei producten en diensten door middel van het invullen van online vragenlijsten.
  • U oefent een directe invloed uit op de beslissingen van bedrijven en overheidsinstanties.
  • Per ingevulde vragenlijst ontvangt u punten dat u kunt omruilen in aankoopbonnen, online waardecodes of een donatie aan een goed doel.
  • U ontvangt, minstens één keer per maand, een uitnodiging per mail om deel te nemen aan een onderzoek. U beslist zelf of u deelneemt of niet.
  • U kiest zelf hoe en waar u de enquête invult.
  • Uw persoonlijke gegevens en antwoorden op de onderzoeken worden met zorg behandeld en dienen enkel tot het uitvoeren van de ondezoeken. Deze worden in geen geval doorgegeven aan derden voor extern contact of reclamedoeleinden zonder jouw toestemming.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

U dient gebruik te maken van een computer met toegang tot het internet, een browser van Microsoft Internet Explorer vanaf versie 5, Netscape vanaf versie 7.1, Mozilla Firefox vanaf versie 1.5 of Opera Browser versie 7.21 en hoger. Tevens moet uw browser javascript ondersteunen en toestaan. Ten slotte moet u in het bezit zijn van een e-mail adres.


Waarom moet ik bij aanmelding mijn adresgegevens invullen?

Uw adresgegevens zijn een van de soorten gegevens die wij gebruiken om te bepalen of u voor een onderzoek in aanmerking komt. Tevens stelt het ons in staat te voorkomen dat u meerdere malen voor hetzelfde onderzoek wordt uitgenodigd en/ of te voorkomen dat u dubbel in ons systeem voorkomt.

Per ingevulde online vragenlijst krijgt u van ons ook een vergoeding. Omwille van boekhoudkundige redenen moeten we deze vergoeding aan personen toewijzen. Deze gegevens geven wij nooit door aan derden. Zie ook Privacy.


Moet ik aan alle onderzoeken waarvoor OnlineGfK.be mij uitnodigt meedoen?

Nee, u bent nergens toe verplicht. Wanneer u geen tijd of zin hebt om een bepaalde vragenlijst in te vullen, dan kunt u het verzoek gerust een keer negeren. Wel is het de bedoeling dat u minimaal één keer per half jaar een vragenlijst volledig invult.


Hoe vaak ontvang ik een uitnodiging tot het invullen van een vragenlijst van OnlineGfK.be?

Het aantal vragenlijsten dat u van ons ontvangt hangt af van het aantal online onderzoeken dat OnlineGfK.be uitvoert en het aantal mensen dat per onderzoek moet worden uitgenodigd. Het is moeilijk aan te geven hoe vaak u van ons een uitnodiging ontvangt.
Eens per maand een betaalde vragenlijst is ons streven.


Hoe vaak moet ik deelnemen? Kan mijn saldo vervallen?

Om lid te kunnen blijven moet u minimaal één keer per half jaar deelnemen aan één van onze onderzoeken. In dit geval blijft jouw account en saldo actief.

Ook is het verplicht om één keer per jaar jouw gegevens te updaten en bevestigen. Hiervoor wordt u per mail uitgenodigd en krijgt u meerdere herinneringen. Indien u een jaar niet meer heeft deelgenomen, of niet heeft gereageerd op de herbevestiging van jouw gegevens, zal jouw account worden gedeactiveerd en jouw saldo verwijderd.

Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen blijft uw saldo gedurende één jaar bewaard . Na één jaar inactiviteit wordt uw opgespaarde saldo verwijderd.


Ik heb mij ingeschreven bij OnlineGfK.be. Krijg ik nu ook e-mail van anderen?

Nee, wij geven uw gegevens niet door aan derden. E-mails van OnlineGfK.be herkent u aan de afzender (OnlineGfK.be of Sarah Lambert), en kunt u rustig openen. Zie ook Privacy


Wat is de vergoeding per compleet ingevulde vragenlijst?

OnlineGfK.be vergoedt punten per compleet ingevulde vragenlijst, die kunnen ingeruild worden voor mooie prijzen.

De vergoeding verschilt per onderzoek en hangt af van de lengte van de vragenlijst. U ontvangt 10 punten per minuut geschatte invulduur. Dat betekent dat er voor een vragenlijst van tien minuten 100 punten worden toegevoegd aan uw saldo.

Het aantal punten dat u voor een bepaalde vragenlijst ontvangt en de geschatte gemiddelde invulduur worden altijd vermeld in de uitnodiging die u van ons per e-mail ontvangt.

Het is mogelijk dat na enkele vragen blijkt dat u helaas niet voor het specifieke onderzoek wordt geselecteerd. Maandelijks verloten wij onder deze deelnemers 10 keer een bedrag van 2000 punten (twv. 10 euro).


Krijg ik voor het invullen van de inschrijvingsvragenlijst ook een vergoeding?

Ja, u ontvangt 200 punten hiervoor. Met deze inschrijvingsvragenlijst worden gegevens verzameld over uw interesses en persoonlijke omstandigheden. Wij hebben deze actuele gegevens nodig om te bepalen welke onderzoeken het best bij u aansluiten.

Na het compleet invullen van deze vragenlijst bent u lid van OnlineGfK.be.


Ik ben mijn login gegevens kwijt. Wat moet ik doen?

Log in met uw e-mail adres en zelf gekozen wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw aan via de link onderaan de login kader.

Voor meer info en tips om in te loggen, ga naar http://onlinegfk.be/logininfo.html


Hoe en waar moet ik de vragenlijsten invullen?

Onze vragenlijsten zijn online enquêtes die via een uitnodiging per mail worden aangekondigd. U dient dus een geldig mailadres te hebben en toegang tot het internet om deel te kunnen nemen.


Kan ik de vragenlijst ook offline (zonder internetverbinding) invullen?

Dit is niet mogelijk. Onze vragenlijsten staan online op het internet en tijdens het invullen van de vragenlijst dient u doorlopend verbinding met internet te hebben. U ontvangt voor lange vragenlijsten een ruime vergoeding, waarmee ook uw eventuele telefoonkosten worden verrekend.Een moment, uw opdracht wordt verwerkt...
-
Un instant, votre demande est en cours ...