Welcome

DEELT U OOK GRAAG UW MENING?

OnlineGfK.be is de webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK binnen België.

OnlineGfK.be winnaars!
Bij OnlineGfK.be bent u altijd winnaar! Of omdat u per ingevulde vragenlijst punten verdient of omdat u meedoet aan een verloting.

Wees betrokken, laat weten wat u vindt!
U oefent direct invloed uit op beslissingen van bedrijven en overheden. Wij voeren ondermeer onderzoek uit over actuele maatschappelijke kwesties, peilen naar uw waardering over televisieprogramma's en muziekfragmenten, testen de kwaliteit van producten en/of hun verpakkingen en onderzoeken de aantrekkelijkheid van reclamecampagnes.

Schrijf u in!
U ontvangt ongeveer eens per week een uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan een online vragenlijst en beslist per uitnodiging of u al dan niet meedoet. U bepaalt zelf waar en wanneer u de vragenlijst invult. De vragenlijsten zijn eenvoudig in te vullen, zonodig geven wij direct uitleg.

Vergoeding
Per vragenlijst verdient u punten die u kunt sparen en per bedrag van 2000 punten (twv. €10) laten uitbetalen in Proxis waardecodes, Sodexo geschenkcheques, kinepolis tickets en bol.com e-vouchers, of u kan ervoor kiezen om de verdiende punten te schenken aan 11.11.11.

Gerichte onderzoeken
Elke maand ontvangt u een vragenlijst met slechts enkele algemene vragen over uiteenlopende onderwerpen. Op basis van deze screeningsvragenlijst wordt bepaald of u kunt deelnemen aan één of meerdere grotere vervolgonderzoeken.

Winnaars van loterijen
Onder de deelnemers die werden uitgenodigd voor een onderzoek maar na enkele vragen niet tot de doelgroep behoorden, verloten wij maandelijks 10 keer 2000 punten (twv. €10). Zo maakt iedereen maandelijks kans om beloond te worden voor zijn of haar medewerking.

Daarnaast worden er ook geregeld extra prijzen verloot voor specifieke studies, bovenop de standaard vergoeding voor jouw deelname!

Wie is GfK?
Wij zijn een fullservice marktonderzoeksbureau. Dat betekent dat wij onderzoeken van A tot Z zelf uitvoeren. Wij denken mee met onze opdrachtgevers over de opzet van een onderzoek, voeren dit uit en rapporteren de resultaten, al dan niet voorzien van advies.

Een moment, uw opdracht wordt verwerkt...
-
Un instant, votre demande est en cours ...